South Park: The Stick of Truth voor Switch voorlopig niet gratis bij The Fractured But Whole

HighlightNews Alert

ThibaultGeschreven door:

Heel wat exemplaren van South Park: The Fractured But Whole komen met een gratis (digitaal) exemplaar van The Stick of Truth. Vraag niet welke edities precies in aanmerking komen voor de gratis game, want dat weet niemand echt precies. Volgens de FAQ op de website van Ubisoft zou het om een tijdelijke actie gaan, maar in de praktijk bevatten veel versies van The Fractured But Whole nog steeds een gratis downloadcode voor de voorganger van de game. 

The Fractured But Whole is sinds 24 april beschikbaar voor Switch en op 25 september verscheen ook The Stick of Truth voor Nintendo Switch. Een opmerkelijke release (en mogelijk vijgen na Pasen?) die bij mij meteen te vraag liet rijzen: krijgen we The Stick of Truth dan ook gratis bij? 

Het antwoord op die vraag blijkt echter ‘Nee’ te zijn, dat blijkt uit een tweet van Ubisoft Support: 

Jammer? Ja. Verrassend? Absoluut niet. Vanuit een business-standpunt zou het geen logische zet zijn om nu nog The Stick of Truth te porten naar Switch enkel en alleen met de bedoeling om hem gratis weg te geven. Het zijn vast allemaal vriendelijke mensen bij Ubisoft, maar zo vriendelijk en vrijgevig is niemand. 

En zo zie je mij, misschien The Stick of Truth en hopelijk ook jij on the Babblefield.

Comments are closed.