Sonic Film uitgesteld

FilmsNews Alert

Timon VermeulenGeschreven door:

Herinner je je nog de trailer van de Sonic-film? Ja ik ook. Ik krijg hem niet uit mijn gedachten. Maar de toekomst lacht ons toe.

Gamers aan de macht

Nadat er overweldigende kritiek kwam op het beeld dat van Sonic werd gevormd in de trailer, lieten de producenten weten dat ze het hoofdpersonage een makeover zouden geven.

Natuurlijk is er heel wat werk aan om de blauwe egel aan te passen. Aangezien het model meer op Sonic zou moeten lijken zou hij wat kleiner moeten zijn en misschien kloppen sommige delen van de film dan niet meer. Hier is alvast te zien hoe hij er echt zou moeten uitzien. Links de Sonic van de trailer, rechts hoe we willen dat hij eruit ziet.

how Sonic should be

Omdat ze al deze aanpassingen moeten doen is de film uitgesteld naar februari 2020 in plaats van november 2019. Ik vermoedde al dat ze het niet zouden halen voor november en dat werd bevestigd door de releasedatum te verplaatsen. Of dat genoeg is zullen we nog moeten zien.

Ik ben alvast gelukkig dat hij wordt aangepast. Al wat ik kan zeggen is: gamers aan de macht! Zo zie je maar dat we ook iets voor het zeggen hebben. Misschien moet ik eens beginnen denken over een politieke carrière met al deze macht…

Maar wel petje af naar Paramount Pictures, die daadwerkelijk heeft geluisterd naar het publiek en er alles aan doet om ons gelukkig te maken. Wat heeft een man meer nodig?

Zo zie je mij, die zich toch nog steeds wat zorgen maakt om het plot, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Comments are closed.