Japan krijgt een Nintendo Switch in Disney-thema

Nieuws

ThibaultGeschreven door:

Timon heeft me ondertussen al meermaals gevraagd om samen naar Japan te reizen, maar dat voorstel wimpel ik natuurlijk altijd meteen af. Bij deze zal ik mijn mening toch maar moeten herzien… Het land krijgt namelijk een Nintendo Switch in Disney-thema.

De versie komt er natuurlijk niet zomaar, er zit een redenering achter. De editie verschijnt namelijk in het kader van de Disney-game Tsum Tsum Festival. De prentjes die je ziet op de console en op de controllers verwijzen dan ook naar die game. Zoals verwacht wordt de bundel uiteraard ook geleverd met de game en wat DLC.

De editie verschijnt op 10 oktober exclusief in Japan. Daar wisselt het systeem voor ¥36,000 van eigenaar, wat neerkomt op zo’n 300 euro. Met de Switch Lite en een nieuwe versie van de Nintendo Switch houdt slaagt Nintendo er dus in om zijn line-up fris te houden, zelfs in deze extreme temperaturen.

Nintendo Switch Disney
Nintendo Switch Disney
En zo zie je ons, die nooit meer naar een Home-knop zullen kijken zonder er Mickey Mouse-oren bij voor te stellen, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Laat een reactie achter