God of War – Thank you

HighlightNews Alert

Timon VermeulenGeschreven door:

God of War blaast bijna 1 kaarsje uit. En dat beseffen de ontwikkelaars en Playstation maar al te goed.

Gisteren werd een filmpje losgelaten op de wereld waarin de developpers en fans een welgemeende “Thank you” zeggen voor het spelen van de game.

No, Thank You!

Als iemand die de game uitgespeeld heeft (en ja hoor, de platinum gehaald!) voelde ik me erg aangesproken. Ik weet niet precies of dit de eerste keer is dat er zo’n video gemaakt werd, maar het is wel de eerste keer dat ik me er aangesproken door voelde.

God of War maakte opnieuw duidelijk dat single-player games nog steeds niet uitgestorven zijn en nog steeds heel erg gewild zijn. Ze bedanken ons en we zien een heleboel fan art in de video, maar als we eerlijk mogen zijn is dit wel vanzelfsprekend. Deze God of War game was echt goed en sprak me ook veel meer aan dan de vorige games. Begrijp me niet verkeerd, de God of War games zijn goed, maar deze is toch wel een hele stap hoger, en de story. Ohja, die story.

Presents!

De one-year anniversery wordt gevierd en alle PlayStation-fans krijgen daar iets voor. Sorry PC “master race”, maar dit is een exclusive.

We krijgen een mooi dynamic thema om ons eraan te herinneren hoe mooi en goed deze game wel niet is. Vanaf morgen (17/04) kan je ook een reeks avatars downloaden. En dat allemaal gratis en voor iedereen! Dus maak je baard maar nat en downloaden die handel.

babble1 1
Dynamic thema die vandaag al beschikbaar is
babble2 1
Avatars die vanaf morgen beschikbaar zijn

De game was geweldig en Santa Monica Studios heeft er veel werk aan gehad, maar heeft er duidelijk veel voldoening van gehad. Nadat ik de game had uitgespeeld was ik zelf zo in de ban dat ik de blades of Olympus heb gekocht. No regrets.

Mocht je de game nog niet gespeeld hebben, SHAME ON YOU! (Ja Thibault, shame on you). Toch wel een must play. Ik zal deze vaak nog eens naar boven halen wanneer ik in een discussie zit met een PC gamer.

Maar goed, net zoals Ariana zou zeggen, Thank you, next! Ik kan niet wachten op de volgende!

Zo zie je mij, Kratos die een kaarsje uitblaast, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Comments are closed.