Diablo 3 Eternal Collection op Nintendo Switch vereist geen constante internetverbinding

News Alert

ThibaultGeschreven door:

Recent werd aangekondigd dat Blizzard en Nintendo opnieuw zouden samenwerken. Opmerkelijk, want het is reeds 15 jaar geleden dat er een Blizzard game verscheen op een Nintendo-apparaat. Met de nieuwe samenwerking brengen Blizzard en Nintendo Diablo 3 Eternal Collection naar de Nintendo Switch.

De nieuwe versie van de game (die eveneens ook verschijnt voor PS4 en Xbox One) bevat de basisgame Diablo 3, de uitbreiding Reaper of Souls en Rise of the Necromancer alsook alle updates die ondertussen zijn verschenen.

Binnenkort kunnen we dus monsters killen en loot verzamelen op verplaatsing, maar dat riep meteen wat vragen op. Diablo 3 is namelijk altijd afhankelijk geweest van een internetverbinding, waardoor het niet duidelijk was of de Nintendo Switch ook een constante verbinding zou vereisen. Ik vroeg op Gamescom bij Blizzard naar verduidelijking. Daar werd me verteld dat het nog niet volledig duidelijk is, maar dat je sowieso niet constant verbonden zal moeten zijn om Diablo 3 te spelen op Nintendo Switch. Goed nieuws dus!

Comments are closed.