Alles over het gaming universum lees je op Gamerverse

HighlightNieuws

BabblefieldGeschreven door:

We zijn verhuisd! Wel, gedeeltelijk. Verward? Stay awhile and listen.

Toen Babblefield werd geboren als de prachtige baby van Thibault en Timon (niets raars aan de hand tussen die twee), was het idee logisch: een informele talkshow tussen twee gepassioneerde vrienden over games. Naarmate de tijd vorderde werd Babblefield.be echter veel meer dan een simpele portaalsite voor de audiovisuele producties van Babblefield. Steeds vaker verschenen er nieuwsartikelen, reviews, opiniestukken en we merken dat deze stijl door jullie gewaardeerd wordt. Bedankt daarvoor!

Alleen, al deze content past niet meteen bij het concept van Babblefield. Met Babblefield willen we ons nog steeds richten op audiovisuele creaties, zoals YouTube-video’s en podcasts. Daarom startten we een nieuwe website om alle andere stukken onder te brengen. Maak kennis met…. Gamerverse!

Babblefield, Gamerverse. Gamerverse, Babblefield.

Nu de formele begroetingen uit de weg zijn, kunnen we over naar de praktische zaken. Zoals wat je mag verwachten op Gamerverse. Simpel, dezelfde gesmaakte gaming journalistiek die je gewend bent van Babblefield. Zelfde team, zelfde stijl, zelfde gedrevenheid, zelfde slechte woordspelingen, enkel een andere naam om alles overzichtelijk te houden voor jullie.

Neem zelf even een kijkje op Gamerverse.be, volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en zo blijf jij helemaal op de hoogte van alles dat er speelt in het gaming universum!


En zo zie je ons, en hopelijk ook jou, op Gamerverse!

Laat een reactie achter